Over Mij

Hoi! Ik ben Iwan Goulooze. Hobby Fotograaf

In mijn jeugd al bezig met foto’s maken. Dan nog wel de zogenaamde “vakantie kiekjes”. Later overgestapt op een app camera waar ook een nachtstand op stond. In. de donkere grotten van Valkenburg de muurtekeningen prachtig op foto vastleggen, dat vond ik geweldig, hoe een camera zulke donkere plekken mooi belicht vast kon leggen. Ook de panorama stand op die camera was iets wat ik helemaal te gek vond. mooie landschappen vast leggen in panorama. Later overgestapt op een digitale compact camera. Toen de eerste digitale reflexen uit kwamen voor consumenten was ik gelijk om. Na meerdere cursussen gevolgd te hebben aan het fotogram in Amsterdam is het toch een hele leuke en mooie hobby geworden.

> In de donkere grotten van Valkenburg de muurtekeningen prachtig op de foto vastleggen dat vond ik geweldig. Hoe een camera zulke donkere plekken mooi belicht vast kon leggen.
— Iwan Goulooze.

Tegenwoordig heb ik me meer gespecialiseerd in landschappen en natuur fotografie. De landschappen probeer ik op een zo mooi mogelijke manier vast te leggen. De zonsopkomst of zonsondergang met behulp van een ND filter en langere sluitertijden geven altijd een mooi resultaat. In de natuur probeer ik altijd mooie dingen te ontdekken. Bepaalde vogels zien vast te leggen voordat ze jou in de gaten hebben. Vooraal roofvogels vind ik helemaal te gek om op de plaat vast te leggen. Zie op deze website mijn werk.